Albergínies farcides amb bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres albergínies grans
- 400 grams de gírgoles naturals
- Salsa beixamel ( la trobareu a les meves receptes )
- Formatge parmesà ratllat
- Mantega
- Una ceba picolada
- Quatre tires de cansalada fumada, picolada
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Quatre plats plans, de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, saltegem: la ceba, les gírgoles picolades, i la cansalada fumada, picolada. Quan tota la farsa ja és cuita, hi afegim un raig de conyac, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i seguidament ho reservem.
A part, en una paella gran amb oli d'oliva, fregim vuit tires d'albergínia tallades a mig dit de gruix, salpebrades. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli. Seguidament, posem quatre trossos d'albergínia damunt la safata del forn, els omplim amb la farsa de bolets, i tot seguit ho tapem amb un altre tròs d'albergínia.
Seguidament, ho cobrim amb beixamel, ho espolsem amb formatge ratllat i una nou de matega, i ho gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge ja és ben rosset.
Tot seguit, posem una albergínia en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.